GRILLROOM MAROO

Recentebeoordeling


3 sterren uit 99 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Maroo. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 21:32 Snelle bezorging, het eten was top!
19 feb 2024 om 18:52 Top! Snelle en goede bezorging, goede kwaliteit en vriendelijke mensen.
19 jan 2024 om 3:01 Ze hebben niet alle producten die we besteld hadden bezorg en de kwaliteit was erg slecht.
1 jan 2024 om 20:39 Voor een goede boordeling mag hier te weinig karakters gebruikt worden. Het eten hebben wij in de kliko gegooid daar waar het echt niet te vreten was, 20 min later dan we aangegeven hadden. Champignonsaus hoort niet op kots te lijken.
1 jan 2024 om 19:21 2x shashlic schotel "extra vlees" besteld, maar dat "extra vlees" kon ik niet vinden. Sambal saus niet geleverd. Vlees was half aangebrand. Knoflook saus was ook veel te waterig. Eerste en laatste keer hier besteld, veel te duur voor de hoeveelheid
1 jan 2024 om 18:52 Eten was er vlot en het was warm. Friet was warm en krokant. Niet te vet! Pizza was slap, had langer gebakken mogen worden. Spareribs waren goed van smaak maar qua vlees verder niet te eten. Veel te vet, te weinig voor de prijs, veel te duur!
22 dec 2023 om 9:04 Eten duurde anderhalf uur voordat het er was. Ik had online betaald en toen ze aankwamen klopte de bestelling niet. Eten was echt vies en het broodje klef/nat. Bij de kapsalon leek de kaas net plastic.
22 dec 2023 om 2:15 Mijn bestelling is na 2 uur nogsteeds niet aangekomen en logen tegen mij over dat de bezorger over 10 minuten zou vertrekken bel hun een uur later nog een keer en ze zeggen dat ie vervolgens over 20 minuten vertrekt weer een uur verder en geen eten:/
21 nov 2023 om 20:21 Bestelling was mooi op tijd. Eten was goed op temperatuur en lekker.
19 nov 2023 om 12:33 Patat was koud , kapsa was aan hadden het nodig
10 nov 2023 om 9:04 Dit ben ik niet gewend van deze grillroom. Pizza scampi besteld. Kreeg een koude kleine pizza met een paar garnaaltjes en heel veel kaas. Geen olijven niks. Echt zonde.
8 nov 2023 om 7:12 Kapsalon besteld met wat te drinken. Vergeten een extra bakje cocktailsaus erbij te doen terwijl hiervoor betaald is. Kapsalon was koud friet was slap en er zaten veel botschilvers in... Eerste en laatste keer besteld